Uusi lokasuoja puutavara-autoille

03.08.2020

Uusi lokasuoja puutavara-autoille

Parlok esittelee uusia lokasuojamalleja haastaviin olosuhteisiin.

Suomalainen Parlok tuo enimmäistä kertaa julkisesti nähtäville uudet lokasuojamallinsa 3.-5. syyskuussa FinnMETKO 2020 -näyttelyssä. Luvassa on uutuuksia maantieajon haastaviin olosuhteisiin, työkoneisiin ja maatalousajoneuvoihin.

Parlokin HEAVY-D -lokasuojat sopivat maantieajon haastaviin olosuhteisiin, muun muassa puutavaranajossa operoiviin autoihin ja perävaunuihin. Lokasuojan materiaalin paksuus on 4 mm ja hankauskestävyytensä vuoksi se sopii hyvin käytettäväksi ketjujen kanssa. HEAVY-D on valmistettu korkeatiheyksisestä polyeteenistä (PE-HD). Sen käyttölämpötila on -50° – +80°.

Valmistajan mukaan lokasuojilla on erinomainen kemikaalien kestävyys, pitkä elinkaari ja ne on helppo sekä nopea asentaa. Lokasuojat ovat 100-prosenttisesti kierrätettävissä.

Samoilla messuilla Parlok esittelee myös uuden OFF-RD -lokasuojamallin, joka on kehitetty vaativaan käyttöön erilaisissa maatalousajoneuvoissa ja työkoneissa.
OFF-RD on valmistettu kestävästä ja joustavasta 4 mm paksusta korkeatiheyksisestä polyeteenistä (PE-HD). Lokasuojat ovat valmistajan mukaan iskunkestäviä ja pitävät muotonsa hyvin. Perusmallien lisäksi Parlok OFF-RD on saatavana myös asiakkaan erikoisvaatimusten mukaisena. Reunakorkeus on 45 mm, mikä helpottaa asennusta ja jättää reilusti etäisyyttä renkaaseen.