Korjaamopalvelut

Huollamme ja varustamme raskasta kalustoa

Korjaukset

Huollot ja korjaukset puskurista puskuriin. Korjaamme kaikki auto- ja kärrymerkit vuosikymmenien kokemuksella. Jatkuvalla kouluttamisella pidämme huolen, että osaamisemme on aina ajantasaista.

Päällirakentaminen

Kokenutta ammattitaitoista päällirakentamista. Teemme vaativatkin erilaisia laskelmia vaativat kuorma autojen ja perävaunujen muutostyöt, hydrauliikkatyöt ja huollot.

Määräaikaishuollot

Teemme eri automerkkien määräaikaishuollot valmistajan ohjeistuksen mukaan, joten autosi pidetään hyvässä kunnossa takuuta menettämättä.

Katsastuksen kokonaispalvelu

Sisältäen tarvittavat tarkastukset, jarrusovitukset ja -säädöt, piirturi- ja nopeudenrajoitintestaukset sekä mahdolliset korjaukset ja katsastuksen.

Vaativat sähkö- ja elektroniikkakorjaukset ja testaukset

Nykyaikaiset laitteistot ja jatkuva kouluttaminen varmistaa laaja-alaisen osaamisen myös vaativissa sähkötöissä.

Hydrauliletkujen valmistus

Valmistamme usealla paikkakunnalla hydrauliletkut toiveiden ja mittojen mukaan odottaessa.

ABS ja EBS korjaukset ja asennukset

Autojen jarrujärjestelmien kunto on ensisijaisen tärkeää. Kauttamme tien päälle ei päästetä turvattomia autoja. Erikoisosaaminen autojen jarrujärjestelmistä sekä laajat osien toimittajaverkostot takaavat, että saat auton alle pelkästään laadukkaita osia.

Lisävarusteiden asennukset

Lisävarusteiden kirjo on laaja. Kauttamme saat asennettuna alkolukot, lisävalot, GPS-paikantimet, kamerat, karjaraudat, kuljetuslaatikot, vetovarustukset, lisälämmittimet (Webasto / Eberspächer) ja mitä ikinä keksitkään.

Kolarikorjaukset

Kolarin jälkeen tärkeintä on arvioida vahinkojen laajuus. Teemme aina tarkan arvion mitä korjaustyö tulee maksamaan ja mitkä osat ovat korjattavissa ja mitkä on vaihdettava.

Maalauspalvelut

Raskaaseen kalustoon erikoistunut maalaamo pystyy maalaamaan laadukkaasti isoja kohteita. Meillä onnistuu maalivaurioiden ja naarmujen korjaukset, uusien osien pohja- ja pintamaalaukset halutulla sävyllä, hiekkapuhallukset vanteista isoihin työkoneisiin.

Takalaitanostureiden huollot, korjaukset ja tarkastukset

Huollamme, korjaamme ja tarkastamme eri takalaitanostimet. Kauttamme saat varaosat kaikkiin eri merkkeihin.

Ilmastointi- ja lämmitinlaitteiden huollot ja korjaukset

Auton ilmastoinnista on tärkeää pitää hyvää huolta ja ilmastointilaitetta kannattaakin vilkaista aina huollon yhteydessä. Mikäli kuitenkin käy niin, ettei ilmastointi puhalla kylmää niin korjaamme ammattitaidolla kaikki viat ja täytämme järjestelmän.

Koulutukset

Koulutustemme kohderyhmiä ovat esimerkiksi raskaan kaluston korjaamoiden asentajat ja vastuuhenkilöt. Koulutuksemme järjestetään yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa.

Nostolaitteiden asennukset ja tarkastukset

Meiltä voit ostaa valmiin paketin, joka sisältää kaiken nostolaitteen valinnasta asennukseen. Myyntiedustuksistamme löytyy Palfinger, Kesla, HIAB ja HMF, mutta asennamme ja huollamme myös muita merkkejä. Suoritamme myös nosturien vuosi- ja 10-vuotistarkastukset sekä käyttöönottotarkastukset.

Kaluston pesu

Auto on kuljetusliikkeen käyntikortti. Usean liikkemme ohesta löytyy ammattilaistasoinen pesulinjasto. Kysy myyjiltämme lisää tarjolla olevista pesupalveluista. Puhtaalla autolla on ilo ajaa.