Närhi ja ZF yhteistyöhön

20.09.2019

Närhi ja ZF yhteistyöhön

Närhi Oy:n alkuperäisvaraosien tarjonta laajenee mm. Sachs-kytkimiin ja Lemförderin alustaosiin.

ZF:n yli 25-metrinen testikuorma-auto liikkuu kauko-ohjauksella. Kuva ZF Friedrichshafen AG.

Raskaan kaluston varaosaliike Närhi Oy on aloittanut yhteistyön kansainvälisen ZF-teknologiayrityksen kanssa. ZF (Friedrichshafen AG) toimittaa ajoneuvoille ja teollisuusteknologialle uuden sukupolven järjestelmiä sekä tarjoaa integroituja ratkaisuja yrityksille kuljetus- ja liikennöintialalla.
ZF kehittää jatkuvasti digitaalisia järjestelmiään ja automaatiota sijoittaen yli kuusi prosenttia myynnistään tutkimukseen ja kehitykseen vuosittain. Yrityksellä on töissä ympäri maailmaa 149 000 henkilöä, ja sillä on noin 230 toimipistettä 40 maassa.

– Yhteistyö ZF:n kanssa vahvistaa entisestään laajaa alkuperäisosien tarjontaamme. Uutena valikoimaamme tulevat mm. Sachs-kytkimet ja -iskunvaimentimet sekä Lemförder-ohjaus- ja -alustaosat, Närhi Oy:n toimitusjohtaja Tomi Haring sanoo.

Närhi Oy on osa maanlaajuista raskaankaluston varaosakaupan ketjua Raskassarjaa ja sillä on yli 50 vuoden kokemus alasta. Närhi myy ja maahantuo laadukkaita raskaan kaluston alkuperäisosia tunnettujen valmistajien kanssa ja toimii neljällä paikkakunnalla. Päämiehinä on arvostettuja OEM-toimittajia (original equipment manufacturer, suomeksi alkuperäisosien valmistaja) kuten Knorr-Bremse, TRW, Meritor, Eaton, Haldex, Groeneveld, KS Kolbenschmidt, Victor Reinz, Spal ja Sanden. Närhi tarjoaa myös teknisen tuen maahantuoduille tuotemerkeille sekä järjestää teknistä koulutusta.