IVECOlta uusi S-WAY

15.09.2019

IVECOlta uusi S-WAY

Uusi muotoilu vähentää polttoainekuluja.

IVECO S-WAYn uusi muotoilu optimoi aerodynaamisen suorituskyvyn lisäämällä polttoainetehokkuutta neljällä prosentilla. Ohjaamoa on suunniteltu vastaamaan aiempaa enemmän kuljettajan ja omistajan tarpeita vastaaviksi. Esimerkiksi puskuri on muutettu moniosaiseksi. Se pienentää korjauskuluja, sillä vain vaurioitunut kohta tarvitsee vaihtaa. Uudessa ohjaamossa on vahvistettu rakenne (ECE R29.03 -törmäystestin mukainen). Ajonäkyvyyttä on parannettu kaikkiin suuntiin.

S-WAYssä on myös HI-SCR-jälkikäsittelyjärjestelmä, edistyneen moottoriteknologian ja Hi-Tronix-vaihteiston aikaansaama hyvä polttoainetehokkuus sekä useat polttoainetta säästävät ratkaisut, kuten Smart EGR.

Vihreää kalustoa haluaville logistiikkaoperaattoreille IVECO S-WAY Natural Power on edelleen ainoa 460-hevosvoimainen LNG-käyttöinen kuorma-auto, jonka toimintasäde pitkän matkan kuljetuksiin on 1 600 kilometriä.

Kovassa kilpailussa pärjätäkseen logistiikkaoperaattorit tarvitsevat kalustoltaan huippuluokan käytettävyysaikaa, tehokkuutta ja tuottavuutta. IVECO on pyrkinyt vastaamaan näihin haasteisiin uudella IVECO S-WAYllä, joka on valmistajan mukaan enemmän kuin pelkkä kuorma-auto. Se on liiketoimintamalli, joka kattaa ajoneuvon koko elinkaaren. Valmistajan mukaan kyseessä on 100-prosenttisesti liitettävä kuorma-auto.

Connectivity Box mahdollistaa liitettävyyden. Se kerää, käsittelee ja siirtää tietoja reaaliaikaisesti. Se toimii palvelualustalla, joka on kehitetty yhteistyössä Microsoftin kanssa. Alusta tarjoaa turvallista tiedontallennusta ja -hallintaa sekä monia lisäarvoa tuovia palveluita. Omistajat ja kuljettajat ovat jatkuvasti yhteydessä ajoneuvoon mobiililaitteellaan tai tietokoneellaan käyttäjäystävällisen MyIVECO-verkkoportaalin ja -sovelluksen kautta.
Ajoneuvossa on myös kuljettajaa avustavia ja ajotyyliä parantavia ominaisuuksia.

Lähde: IVECO