IVECO lanseeraa messuilla uuden pakettiauton

03.05.2019

IVECO lanseeraa messuilla uuden pakettiauton

Daily täyttää ensimmäisenä sarjassaan EURO 6D-päästöstandardin.

IVECO keskittyy Kuljetus ja Logistiikka 2019 -näyttelyssä Natural Power -teknologialla varustettuihin raskaisiin hyötyajoneuvoihin ja juuri lanseerattuun uuteen Dailyyn.

Jälkimmäinen on segmenttinsä ensimmäinen ajoneuvo, joka noudattaa Euro 6D / Temp -päästöstandardeja. Uuden Dailyn huoltoväli on jopa 60 000 kilometriä.

Kuljettajaa avustavia toimintoja on useita. Esimerkiksi hätäjarrutusjärjestelmä ja City Brake PRO estävät törmäyksiä alle 50 km/h nopeuksilla ja lieventävät törmäyksiä suuremmassa vauhdissa.

Ruuhkaisessa kaupunkiajossa Queue Assist auttaa kuljettajaa seuraamalla eteenpäin kulkevaa ajoneuvoa hitaasti liikkuvissa jonoissa ja pysähdyksissä. Adaptive Cruise Control ylläpitää asetettua nopeutta ja turvaetäisyyttä. ProActive Lane Keeping Assist estää auton tahatonta ajautumista ulos kaistasta aktiivisen ohjauksen avulla.

Pakettiautossa on myös sähköinen pysäköintijarru ja uusilla LED-valoilla on paljon terävämpi säde.

City Mode nostaa ohjaustehoa, mikä vähentää pyörän kääntämistä jopa 70 prosenttia. Se helpottaa liikkumista kaupungin kaduilla.

Uudessa Hi-Connect-tieto- ja viihdejärjestelmässä on puheentunnistus. Sen ansiosta kuljettaja voi käyttää mobiililaitettaan Apple Car Play- ja Android Auto ™ -sovelluksien avulla ajon aikana. Mukana on 7-tuumainen näyttö, DAB-radio ja takakameran näyttö. TOM TOM -auton ja kuorma-auton navigointijärjestelmä sekä IVECOn ajotyylin arviointijärjestelmä tarjoavat reaaliaikaisia neuvoja.