Retro Trucks Lahes järjestetään 4.5.2024

05.02.2024

Veteraanikuorma-auto- ja retrorekkaharrastajien sydämiin ajanut Retro Trucks Lahes kokoaa jälleen yhteen eilispäivän kuljetuskaluston sekä näistä kiinnostuneet wapun jälkeisenä lauantaina 4.5.2024. Tapahtumapaikkana on vuodelta 2023 tutuksi tullut Originator Oy:n toimipiste Lahden Kujalassa.

Tässä mutkattomassa kokoontumisajotyyppisessä tapahtumassa pääosassa ovat museokuorma-autot unohtamatta rippikouluikään yltäneitä hyötyajoneuvoja. Retro Trucks Lahes -tapahtumaan ovat tervetulleita ne hohtavaan kuosiin entistetyt museoautot, mutta yhtä lailla vuosirenkaita ylleen kerryttäneet ja edelleen työkäytössä olevat ajokit. Ajan patina saa näkyä eikä tarkkoja ikärajoja ole asetettu.

”Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin kymmenen vuotta sitten Hollolan Kukonkoivussa muutaman kymmenen auton voimalla. Kymmenen vuoden aikana niin näyttelyautojen kuin niitä katsomaan saapuneiden vieraidenkin määrä on moninkertaistunut. Koronasta johtuneiden välivuosien jälkeen tapahtuma järjestettiin vuonna 2023 tutuksi tulleella kaavalla uudessa paikassa Originator Oy:llä Lahes. Muutoksista huolimatta kentälle saapui puolentoistasataa retroautoa, joihin tutustui tuhansia ihmisiä. Tämä on osoitus siitä, että talkoovoimin toimiva järjestelytoimikunta on oikealla tiellä, jolla jatketaan tänäkin vuonna”, kertovat tapahtuman aktiivit.

Paikan päällä on monipuolinen kanttiini, joka tarjoilee vieraille laajan valikoiman suolaista ja makeaa evästä ajoneuvojen äärellä nautittavaksi. Pikkupurtavan ohella tarjolla on myös tukevampaa ruokaa pitkin päivää. Herkkuhammasta ruokitaan myös pehmiksellä ja metrilakritsilla.

Eilispäivän autojen ohella paikalla on myös rompetori, jonka tarjonta rajoittuu vain ja ainoastaan raskaaseen kalustoon sekä alaan läheisesti liittyvään esineistöön.

Porukkaa tapahtuma on kerännyt yleensä paljon.

 

Muista ennakkoilmoittautuminen!

Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta sujuvien järjestelyjen takaamiseksi toivomme näyttelyajoneuvoilta sekä rompetorimyyjiltä ennakkoilmoittautumista sähköpostilla, puhelimella tai tapahtuman Facebook-sivujen kautta.

 

Retro Trucks Lahes 4.5.2024 kello 09.00-16.00
näyttelypaikan osoite: Paanakatu, 15150 Lahti
pysäköintialueen osoite: Makasiinikatu 5, 15150 Lahti

Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman Facebook-sivustolta:

www.facebook.com/retrotruckslahes

 

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautumiset

Ari Perttilä
0400-967561
ari.perttila(ät)gmail.com

Mika Hovinen
040-5511667
hovinen(ät)dnainternet.net

Koko perheen tapahtumaan on tänäkin vuonna vapaa pääsy!