Raskaankaluston palveluihin erikoistunut Rekka-Rasti-konsepti avautui Hämeenlinnassa

05.10.2021

Raskaankaluston palveluita tarjoava Hämeenlinnan Rekka-Rasti avattiin Moreenin teollisuusalueella 4.10.2021. Hämeenlinnan Rekka-Rastissa palveluita tarjoavat Originator Oy (raskaankaluston huollot, korjaukset ja varaosat), Rengas-Vekka Oy (raskaanliikenteen rengaspalvelut) sekä TeKar Oy (raskaankaluston pesupalvelut). Kiinteistön rakentamisessa on otettu huomioon viime vuosien aikana tapahtunut raskaankaluston koon suurentuminen ja pidentyminen.

– Sijoittumisemme Hämeenlinnaan Moreenin teollisuusalueelle tuo meidän asiakkaillemme ennen kaikkea asioimisen helppoutta, sillä yhdestä paikasta saa nyt huollot, korjaukset, varaosat sekä uudet renkaat ja puhtaan auton, kertoo 45-vuotiaan perheyritys Originator Oy:n toimitusjohtaja Oskari Hentilä. Originator Oy kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun, joka takaa asiakkailleen luotettavan palveluntarjoajan palvelut.

– Hämeenlinnan talousalue on meille hyvin tärkeä paikka tarjota palveluitamme, joita meiltä on jo pidemmän aikaa kyselty. Hyvä näkyvyytemme ja helppo saavutettavuutemme Moreenin teollisuusalueella E12 ja kt 10:n solmukohdassa, tuovat meidät asiakkaidemme lähelle, Oskari, Teija ja Teemu tiivistävät.

– Pesupalveluita tarjoavan TeKar Oy:n korkeapaine- ja harjapesulinjastossa asiakkaat voivat pesettää kaikki nykyaikaiset tiellä liikkuvat ajoneuvonsa drive in -periaatteella. Itsepalveluna toimiva pesulinjastomme palvelee asiakkaitamme 24/7. Raskaan kaluston ohella pesulinjastomme läpi kulkee vaivattomasti niin työkoneita, matkailuajoneuvoja, ajoneuvoyhdistelmiä kuin veneitäkin, sanoo toimitusjohtaja Teemu Karhula TeKar Oy:stä.

– Teija Vekka-Pirhonen Rengas-Vekka Oy:stä kertoo, että raskaankaluston rengasasioille on logistiikkaan keskittyneellä Moreenin teollisuusalueella ollut juuri meidän kokoisemme tilaus. Siirrämme raskaan liikenteen rengaspalvelua Moreeniin, kaikki muu toiminta pysyy Kaurialassa. Tulimme tiemme päähän tilojen suhteen ja ajoneuvoyhdistelmien kokojen kasvaessa on luonnollista, että tuotamme palveluita paikassa, johon on hyvä tulla näillä ajoneuvoilla. Osa raskaan liikenteen asiakkaistamme odottaa Moreenin avautumista ja osa haluaa asioida edelleen Kaurialassa. Aika näyttää, miten toiminta asettuu, kun palveluamme saa molemmista paikoista.