Närhi Oy:llä avajaiset Lappeenrannassa

18.01.2019

Närhi Oy:llä avajaiset Lappeenrannassa

Närhi Oy:n Lappeenrannan muutto uusiin tiloihin saatiin vietyä loppuun vuoden vaiheessa.

Perjantaina liikkeessä oli tarjolla keittolounasta.

Närhi Oy Lappeenrannan toimipisteen avajaisia vietettiin perjantaina 18.1. kahvi- ja soppatarjoilun merkeissä. Toimitilat sijaitsevat osoitteessa Tupatallinkatu 5.

– Uudet viihtyisät noin 400 m2 toimitilat sisältävät avaran myymälätilan sekä nykyaikaisen varaston. Lappeenrannan asiantunteva henkilökunta palvelee paikallisia raskaan kaluston korjaamoyrityksiä sekä kuljetusalan toimijoita asiakkaiden tarpeita kuunnellen, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tomi Haring.

– Haluamme panostaa paikalliseen asiakaspalveluun. Esimerkiksi Lappeenrannassa on paljon pienempiä kuljetusyrityksiä, joille raskaan kaluston varaosavalikoimaa on räätälöity.

Närhi Oy:n toimitusjohtaja Tomi Haring (vas.) ja Raskassarja ketjun toimitusjohtaja Tommi Tapio toivottavat autoilijat tervetulleiksi Tupatallinkadun liikkeeseen.

– Lappeenrannan toimipisteelle on helppo tulla Viipurinportin rampilta valtatie 6:lta ja pihassa on paljon parkkeeraustilaa myös isoille autoille, Haring lisää.

Närhi myy ja maahantuo laadukkaita raskaan kaluston varaosia. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannan lisäksi Joensuussa, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Yritys kuuluu valtakunnalliseen Raskassarja-ketjuun.

Teksti ja kuvat: Santtu Tuomisto / Närhi Oy