Ahola Transport laajenee

23.01.2020

Ahola Transport laajenee

Ahola Transport laajentaa toimintaansa lämpösäädellyissä kuljetuksissa.

Oyj Ahola Transport Abp on sopinut 17.01.2020 liiketoimintakaupasta Swanline Oü kanssa. Liiketoimintakauppa käsittää Swanlinen lämpösäädeltyjen kuljetusten toiminnan, henkilöstön ja kaluston. Kaupan osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Järjestely vahvistaa Ahola Transportin palveluvalikoimaa. Kaupan jälkeen Swanline uudistuu ja keskittyy jatkossa yhä enemmän strategiansa mukaisiin liiketoimintoihin.

Kuljetustoimiala on muuttumassa entistä dynaamisemmaksi ja Ahola Transport hakee operatiivisen hallinnan, toimialan sähköistymisen, kapasiteetin käytön tehostumisen sekä palveluvalikoiman avulla parempaa ympäristötehokkuutta ja reagointikykyä asiakastarpeisiin.

Swanline Oy suunnittelee ja toteuttaa kaupan sekä teollisuuden tarpeisiin soveltuvia terminaali-, varasto-, lähettämö-, sekä kuljetuslogistiikan palveluja. Swanline toimii ja liikennöi koko Suomessa sekä Baltiassa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Oulussa. Swanline Oy on osa Nisula ja Seppälä Oy -konsernia. Konsernilla on kaksi tytäryhtiötä, jotka vastaavat toimintojen myynnistä ja operoinnista: Suomessa Swanline Oy ja Baltiassa sekä Puolassa Swanline Oü.