Renaultilta uudet T ja T High -mallit

03.01.2020

Renaultilta uudet T ja T High -mallit

Parempaa ajomukavuutta ja pienempää kulutusta.

Renault Trucks on esitellyt T-sarjan kuorma-autojen vuoden 2020 T ja T high -mallit. Ohjaamossa on uusi viimeistely, kokonaan tekstiiliverhoillut istuimet, kaksi kuljettajan käsinojaa sekä nahkainen ohjauspyörä. Kolmeen suuntaan säädettävä ohjauspylväs on nyt vakiovaruste. T-sarjan kuorma-autoissa on hiilikuituviimeistelty kojelauta, alumiiniset kahvat ja metalliset ovikynnykset. Myös 221 litran säilytystilat ovat entistä suuremmat. Jäähdytinsäleikkö ja sivupeilit ovat edelleen saatavissa joko kiiltävän mustina tai oransseina vakion hopeaviimeistelyn sijaan.

T- ja T High -malleihin on saatavana mediakeskus, Roadpad+, jolla kuljettajat voivat kuunnella musiikkia, käyttää puhelimen handsfree-toimintoa sekä ajaa turvallisesti näyttöön saatavien kameroiden ansiosta. Roadpad+ auttaa kuljettajaa myös löytämään oikean reitin kuorma-autokohtaisen navigointijärjestelmän avulla.

Renault Trucksin kaukokuljetuskuorma-autoissa on DTI 11 ja DTI 13 Euro 6 Step D -moottorit. Ne ovat sekä polttoainetaloudellisia että ympäristöystävällisiä, sillä polttoaineenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat kolme prosenttia pienemmät edelliseen moottorisukupolveen verrattuna. Renault Trucksin vuoden 2020 T- ja T High -malleissa on uudistettu vetoakseli ja kevyemmät levyjarrut, jotka vähentävät polttoaineenkulutusta entisestään.

Kuorma-autoon voidaan myös aktivoida uudet polttoainetaloudellisuusasetukset, mikä tuo valmistajan mukaan vielä kolmen prosentin lisäsäästön. Renault Trucksin T- ja T High -mallien moottorit ovat yhteensopivia synteettisen XTL-polttoaineen ja biodieselin kanssa.

Lähde: Renault Trucks