Raskassarja mukana ympäristötalkoissa

22.05.2024

Raskassarja on jo vuosia myynyt saksalaisen Rema Germanyn tuotteita. Rema kunnostaa raskaan kaluston osia mm. ohjaukseen, jarruihin, vaihteistoihin, pakokaasuihin tai ruiskujärjestelmiin liittyen. Kaikilla osilla on 24kk takuu ja ne kunnostetaan aina yhtä hyviksi kun mitä ne ovat olleet alkujaan. Osaan tuotteista tehdään jopa parannuksia kunnostuksen yhteydessä, jos alkuperäisissä tuotteissa on käytössä todettu tyyppivikoja.

Osien kunnostaminen säästää asiakkaiden rahaa, mutta myös luontoa. Suurimmat päästöt syntyvät monesti uusien runko-osien valamisesta. Tämä kallis ja saastuttava vaihe jää pois, kun jo olemassa olevaan runko-osaan vaihdetaan uusi kunnostussarja. Kaikki rungot tarkistetaan tarkasti ja maalataan kunnostuksen yhteydessä, joten kunnostettu osa ei eroa ulkoisestikaan mitenkään vastaavasta uudisosasta.

Viime vuonna pelkästään Raskassarja-ketjuun kuuluvat jäsenliikkeet säästivät yli 56 000kg hiilidioksidipäästöissä myymällä Reman kunnostamia osia. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme.

”Our top priority is to steadily increase our contribution to sustainably preserving our planet’s resources, winning over other market players and thus becoming synonymous with the circular economy in our relevant market in Europe.”

Heinz Hölker
Managing Director and owner
Rema Germany