SV-logo

Suomen Vaimennin Oy kehittää ja valmistaa raskaan kaluston iskunvaimentimia. SV-iskunvaimentimet tunnetaan korkealaatuisina ja kestävinä tuotteina, jotka on tehty laadukkaista ja vahvoista materiaaleista. Tämän vuoksi niiden käyttöikä on ylivertainen.  Jokainen iskunvaimennin testataan ja täyttää erittäin korkeat laatuvaatimukset. Hyvänä osoituksena tästä on  50-sarjan iskunvaimentimien kolmen vuoden takuuaika.

Vaativiin olosuhteisiin

Iskunvaimentimet pitävät renkaat kosketuksissa tien pintaan  ja ne on suunniteltu erityisesti vaativiin  olosuhteisiin. Uusimpaan teknologiaan perustuvat SV-vaimentimet tekevät ajosta hallitumpaa ja mukavampaa. SV-vaimentimien käyttöominaisuudet säilyvät kaikissa olosuhteissa (-50 – +50 °C lämpötilassa) ja ne kestävät raskaankin kuormituksen. Korkea laatu takaa parhaan vaimennuskyvyn niin pienissä kuin suurissakin heilahteluissa.

Enemmän ajoturvallisuutta ja -nautintoa

Ilmajousien käyttö raskaassa kalustossa on entisestään lisännyt iskunvaimentimien vaimennuskyvyn merkitystä auton ajettavuuteen. SV-iskunvaimentimet vähentävät merkittävästi korin huojuntaa, mikä tekee kuljettajan työstä mukavampaa ja takaa tasaisen ajonautinnon. Samalla ajoturvallisuus lisääntyy.
SV-iskunvaimentimet pitävät huoltovälit pitkänä, mikä tarkoittaa, että auto on ajossa ja kustannukset pysyvät kurissa.

Suomen Vaimennin Oy on perustettu vuonna 1969  ja sillä on laaja kokemus sekä maailmanlaajuinen maine luotettavien tuotteiden toimittajana.

Katso lisää : www.sv-shocks.fi