Raskassarja

raskassarja-logo

Raskassarja on Raskassarja-ketjun oma tuotemerkki. Siihen kuuluu useita tuotteita ja tuoteryhmiä. Yhteistä kaikille Raskassarja-tuotteille on, että niille on asetettu erittäin korkeat laatuvaatimukset ja ne soveltuvat ammattikäyttöön.

Akut

Akut on tehty vaativaan ammattikäyttöön. Niissä on tärinävaimennus, joka lisää akkujen käyttöikää kovassa rasituksessa. Kaikille Raskassarja-akuille myönnetään kahden vuoden takuu.

Digipiirturin paperit

Laatutuote raskaan sarjan ammattilaisille. Laatutuotteeksi hinnaltaan edullinen.

Ensiapulaukut

Mallistossa on kaksi ensiapulaukkua. Pienempi niistä on suunniteltu yleiskäyttöön, joten laukku on hyvä hätävara auton lisäksi myös kotona, mökillä tai veneessä. Linja-auton ensiapulaukku on varuste, joka vaaditaan katsastuksessa. Laukku on sinetöity.

Ilmajouset

Ilmajouset on suunniteltu kestämään pitkään. Mallistossa on erittäin laaja valikoima ilmajousia raskaaseen kalustoon.

Istuinsuojat

Istuinsuojat ovat kestävää enstex-kangasta. Suojat soveltuvat hyvin sekä korjaamokäyttöön että jatkuvaan käyttöön. Yksi koko sopii kaikkiin yleisimpiin istuinmalleihin.

Jarrunauhat

Jarrunauhat ovat laadukkaita jarruosia, jotka tekevät jarrutuksesta tasaisen varmaa ja turvallista.

Kierrejohdot

Tuotevalikoimaan kuuluu kierrejohto, jossa on 7-napainen Nato-pistoke. Tuote on suunniteltu erityisesti kestämään pohjoisen paukkupakkaset.

Paperituotteet

Valikoimassa on laaja kirjo korkealaatuisia pyyhepapereita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Paperituotteisiin voit tutustua osoitteessa http://verkkokauppa.raskassarja.fi/client/index/9

Pesuaineet

Pesuaineet on kehitetty ammattikäyttöön. Valikoimassa on korkealaatuisia tuotteita raskaan kaluston puhtaanapitoon. Valikoimiin kuuluu muun muassa tuulilasinpesuneste, joka kestää pakkasta jopa 70 astetta.

Roiskeläpät, varoitusliput

Paripyöriin on saatavilla RASKASSARJA-tekstillä varustettu korkealaatuinen roiskeläppä. Sana Raskassarja kuvaa osuvasti myös kaikkea raskasta liikennettä. Toinen raskassarjalaisuutta korostava tuote on perälautoihin kiinnitettävä Raskassarja-varoituslippupari.

Sidontaliinat

Sidontaliinat ovat kuormansidonnan aatelia. Niiden erikoistiheä liinamateriaali pitää muotonsa eikä ime vettä. Raskassarja-sidontaliinoissa on vahvistetut lukot ja koukut.

Valikoimaan voit tutustua osoitteessa http://verkkokauppa.raskassarja.fi/client/index/106/page:1

Spraytuotteet, korjaamokemikaalit

Kemikaaleissa on laaja valikoima spray-tuotteita lasinpesuaineesta vetokitaöljyyn. Tuoteperheeseen kuuluu myös erikoiskemikaaleja korjaamokäyttöön sekä spraymaaleja paikkamaalauksiin. Kaikki Raskassarja-spraytuotteet on valmistettu Suomessa.

Valikoimaan voit tutustua osoitteessa http://verkkokauppa.raskassarja.fi/client/index/11

Työkalulaatikot

Työkalulaatikoita on muovisia, alumiinisia ja kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Kaikkia laatikoita on useita eri kokoja. Muovilaatikot ovat kestävää ja kevyttä muovia. Alumiinilaatikoissa on ruostumatonta terästä oleva luukku ja erittäin näppärä lukkomekanismi.

Valikoimaan voit tutustua osoitteessa http://raskassarja.fi/verkkokauppa/tyoekalu_ja_varustelaatikot-135/

Äärivalot

Äärivalosarja täyttää ammattiliikenteen korkeat laatuvaatimukset. Sarjan led-valoilla on erittäin suuri tärinänkesto. Kaikkiin Raskassarja-äärivaloihin saa varaosia.

Valikoimaan voit tutustua osoitteessa http://verkkokauppa.raskassarja.fi/client/index/60