raskassarja-logo

Raskassarja on Raskassarja-ketjun oma tuotemerkki. Siihen kuuluu useita tuotteita ja tuoteryhmiä. Yhteistä kaikille Raskassarja-tuotteille on, että niille on asetettu erittäin korkeat laatuvaatimukset ja ne soveltuvat ammattikäyttöön.

Akut

Akut on tehty vaativaan ammattikäyttöön ja ne ovat aina taatusti laadukas vaihtoehto.

Digipiirturin paperit

Laatutuote raskaan sarjan ammattilaisille. Laatutuotteeksi hinnaltaan edullinen. Tuote on jäämässä pois valikoimasta vähentyneen tarpeen takia

Imeytysmatto

Imeytysmatto imee sisäänsä valtavan määrän öljyä ja muita epäpuhtauksia.

Istuinsuojat

Istuinsuojat ovat kestävää enstex-kangasta. Suojat soveltuvat hyvin sekä korjaamokäyttöön että jatkuvaan käyttöön. Yksi koko sopii kaikkiin yleisimpiin istuinmalleihin.

Jarrunauhat

Jarrunauhat ovat laadukkaita jarruosia, jotka tekevät jarrutuksesta tasaisen varmaa ja turvallista.

Jäähdytinnesteet

Valikoimasta löytyy erittäin laadukkaat jäähdytinnesteet kattavasti eri automalleihin.

Kierrejohdot

Tuotevalikoimaan kuuluu kierrejohto, jossa on 7-napainen Nato-pistoke. Tuote on suunniteltu erityisesti kestämään pohjoisen paukkupakkaset.*

Paperituotteet

Valikoimassa on laaja kirjo korkealaatuisia pyyhepapereita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Pesuaineet

Pesuaineet on kehitetty ammattikäyttöön. Valikoimassa on korkealaatuisia tuotteita raskaan kaluston puhtaanapitoon. Valikoimiin kuuluu muun muassa tuulilasinpesuneste, joka kestää pakkasta jopa 70 astetta.

Roiskeläpät, varoitusliput

Paripyöriin on saatavilla RASKASSARJA-tekstillä varustettu korkealaatuinen roiskeläppä. Sana Raskassarja kuvaa osuvasti myös kaikkea raskasta liikennettä. Toinen raskassarjalaisuutta korostava tuote on perälautoihin kiinnitettävä Raskassarja-varoituslippupari.

Sidontaliinat

Sidontaliinat ovat kuormansidonnan aatelia. Niiden erikoistiheä liinamateriaali pitää muotonsa eikä ime vettä. Raskassarja-sidontaliinoissa on vahvistetut lukot ja koukut.

Spraytuotteet, korjaamokemikaalit

Kemikaaleissa on laaja valikoima spray-tuotteita lasinpesuaineesta vetokitaöljyyn. Tuoteperheeseen kuuluu myös erikoiskemikaaleja korjaamokäyttöön sekä spraymaaleja paikkamaalauksiin. Kaikki Raskassarja-spraytuotteet on valmistettu Suomessa.

Työvalot

Raskassarja-työvalot myydään nimellä S’ght. Tuotteet ovat valikoituneet laadukkaimmista, mutta hinnaltaan kilpailukykyisistä tuotteista.

 

Työkalulaatikot

Työkalulaatikoita on muovisia, alumiinisia ja kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Kaikkia laatikoita on useita eri kokoja. Muovilaatikot ovat kestävää ja kevyttä muovia. Alumiinilaatikoissa on ruostumatonta terästä oleva luukku ja erittäin näppärä lukkomekanismi.

Äärivalot

Äärivalosarja täyttää ammattiliikenteen korkeat laatuvaatimukset. Sarjan led-valoilla on erittäin suuri tärinänkesto. Kaikkiin Raskassarja-äärivaloihin saa varaosia.