OSRAM-logo

TRUCKSTAR® PRO -tuoteperhe sisältää kaikki yleisimmät ajovalo- sekä merkkivalolamput.

OSRAM on yksi maailman johtavista valaistusalan valmistajista. Yrityksen valikoima kattaa koko arvoketjun komponenteista – mukaan luettuna lamput ja puolijohteet kuten valodiodit (led) – elektronisiin liitäntälaitteisiin ja valaisimiin, valonsäätöjärjestelmiin ja valaistusratkaisuihin.

Yrityksessä oli tilivuoden 2013 lopussa maailmanlaajuisesti yli 35 000 työntekijää ja sen liikevaihto ylsi lähes 5,3 miljardiin euroon. Yrityksen liiketoiminta on keskittynyt valoon – ja siten elämänlaatuun – jo yli 100 vuoden ajan. Lisätietoja: www.osram.fi

Raskaankaluston valot – lujatekoiset ja luotettavat

Raskaankaluston valojen täytyy kestää valtavia kuormia, olla luotettavia ja tarjota täydellinen valaisu jokaiselle matkalle alusta loppuun asti. Päivittäinen ammattikäyttö rasittaa usein raskaankaluston ja hyötyajoneuvojen lamppuja äärimmilleen. Erittäin tehokkaat ja pitkäikäiset ratkaisut varmistavat, että tien pinta valaistaan täydellisesti. Tämä parantaa ajokokemusta ja turvallisuutta. Samalla se pidentää huoltovälejä ja vähentää huoltokustannuksia.

OSRAM tarjoaa 24 V järjestelmille laajan valikoiman lamppuja, jotka vastaavat sekä ajoneuvovalmistajien kovimpia laatuvaatimuksia, että tarjoavat OEM-laatua ja kaiken lisäksi ylittävät eurooppalaiset laatustandardit.

TRUCKSTAR® PRO

Helsinki-Ivalo, Berliini-Pariisi, Köln-Praha: Ammattikuljettajat ajavat melkoisia matkoja öin ja päivin. Tämä tarkoittaa, että he tarvitsevat autoissaan valoja, joissa tehokkuus yhdistyy suurimpaan mahdolliseen luotettavuuteen.

OSRAM TRUCKSTAR®  PRO -valonlähteet ovat erittäin tehokkaita 24 V lamppuja, joiden valotehokkuutta ja elinikää on parannettu perustavanlaatuisella tavalla.

Patentoidun Single Coil -teknologian ansiosta ne pystyvät tuottamaan 100 % enemmän valoa tielle ja niiden 40 metriä pidempi valokeila jättää perinteiset 24 V lamput varjoonsa. Vaarat ja esteet havaitaan entistä nopeammin. Tämä parantaa kuljettajan keskittymiskykyä pitkillä matkoilla.

Vakiohalogeenilamppuihin verrattuna yli kaksinkertaisen eliniän ja parannetun tärinänkeston ansiosta lampunvaihtojen tarve vähenee ja huoltokustannukset pienenevät.
Vertaa itse – OSRAM -sivuston säästölaskimella.

ORIGINAL 24 V

Haluatko vakiovaloratkaisun, joka on normia parempi? OSRAM ORIGINAL 24 V -halogeenilamput ovat vastaus toiveisiisi. Tämä lamppuperhe on osoittanut arvonsa miljoonia kertoja ajoneuvovalmistajien uusissa malleissa, käytettiinpä sitä sitten raskaankaluston vakiovarusteluun tai varaosana.
Jokaisessa ORIGINAL 24 V -tuotteessa huippulaatu yhdistyy upeaan valoisuuteen, luotettavuuteen ja erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

OSRAM XENARC® ORIGINAL kaasupurkauslamput

OSRAM XENARC® ORIGINAL kaasupurkauslamput ovat innovatiivisia ja käyttävät älykästä teknologiaa, mutta ennen kaikkea ne ovat äärimmäisen tehokkaita.

Halogeenilamppuihin verrattuna XENARC® ORIGINAL kaasupurkauslamput tuottavat jopa 100 % enemmän valoa ja niiden valotehokkuus on jopa 300 % parempi. 4100 K värilämpötila muistuttaa lisäksi huomattavasti enemmän päivänvaloa. Tien pinta on tämän ansiosta valaistu paljon paremmin ja kuljettajan väsymisen oireet vähenevät. Kuljettajan keskittymiskyky säilyy parempana, mikä mahdollistaa esteiden, vaarojen sekä liikennemerkkien aikaisemman näkemisen ja niihin reagoimisen.

Jopa vastaantuleva liikenne voi hyötyä älykkäistä XENARC® ORIGINAL kaasupurkauslampuista: Modernien valojärjestelmien valonhajonta on vähennetty minimiin, mikä tarkoittaa, että ongelmallista häikäisyvaikutusta ei ilmene. Myös lamppujen pitkä elinikä ansaitsee maininnan ja OSRAM antaakin XENARC® ORIGINAL kaasupurkauslampuille 4-vuoden takuun.

D3 ja D4 ajovalojärjestelmillään OSRAM tarjoaa ensimmäisenä maailmassa täysin elohopeattomat ratkaisut sekä lampulle että liitäntälaitteelle.

OSRAM LEDriving® Retrofits merkkivalolamput

24 V led-merkkivalolamput tuottavat tyylikästä ja kirkkaanvalkoista valoa kahdella eri värilämpötilalla. Ainutlaatuisen optiikan ansiosta LEDriving® lamput tuottavat yhtenäisen valokuvion ja näin ledeille tyypillinen pistemäinen valo jää historiaan. Laadukkaat OSRAMin ledit takaavat erittäin pitkän käyttöiän.
OSRAM LEDriving® lampuilla on 5-vuoden takuu!

OSRAM LEDriving FOG sumu- / päiväajovalosarja

Jälkiasennettava sumu- / päiväajovalosarja korvaa perinteisen ø 90 mm halogeenisumuvalon ja se on asennettavissa joko 12V tai 24V järjestelmiin. Kirkas valkoinen 6000 Kelvinin valo tuottaa jopa 7500 candelan valovoiman. Valaisin on ECE -hyväksytty ja IP67 suojattu. OSRAM antaa valaisimelle 5-vuoden takuun!
Asennusohje on alla olevasta videolinkissä.