wabco

Wabco on maailman johtava hyötyajoneuvojen pneumaattisten ja sähköisten jarrujärjestelmien, ajonvakautus-, jousitus- ja voimansiirron järjestelmien sekä komponenttien kehittäjä ja valmistaja.

Alansa uranuurtaja

Yritys perustettiin lähes 150 vuotta sitten ja yhä edelleen se on oman alansa edelläkävijä ja uranuurtaja, joka toimittaa jarrujärjestelmiä sekä ajonvakaus- ja automaattivaihteistojärjestelmiä kaikille kuorma-autojen, bussien ja perävaunujen valmistajille.

Innovaatioita hyötyajoneuvoihin

Wabco-tuotteet sisältävät erilaisia ohjainjärjestelmiä, jotka parantavat ajoturvallisuutta ja vähentävät ajoneuvon käyttökuluja. Teknologiajohtajana Wabco on tuonut ensimmäisenä markkinoille hyötyajoneuvojen tärkeimpiä innovaatioita, kuten lukkiutumattomat jarrujärjestelmät (ABS), elektronisesti ohjatut ilmajousitusjärjestelmät (ECAS), elektroniset ajonvakautusjärjestelmät (ESC) sekä elektroniset jarrujärjestelmät (EBS).

Nopeat toimitukset

Raskassarja-ketjun Suomen keskusvaraston valikoima sisältää tärkeimmät Wabco-tuotteet ajoneuvojen huoltoihin ja korjauksiin. Päivittäiset pikatoimitukset Saksan keskusvarastolta takaavat asiakkaille tavaran nopean saapumisen