Donaldson

Donaldson_web_bluebackground_lev_200

Donaldson on maailmanlaajuinen suodatin- ja pakokaasujärjestelmien suunnittelija, valmistaja ja markkinajohtaja alallaan. Vuodesta 1915 lähtien yritys on kehittänyt ydinosaamistaan, johon kuuluu innovatiivinen teknologia, vahvat asiakassuhteet ja laaja maantieteellinen palveluverkosto. Näillä vahvuuksilla Donaldson on vakuuttanut laitevalmistajat.

Suodattimet kaikkiin tarpeisiin

Donaldson tarjoaa suodatukseen ja pakokaasujärjestelmiin täyden valikoiman jälkiasennustuotteita, jotka täyttävät maatalous-, metsä-, rakennus- ja kaivoskoneiden sekä teollisuuden ja kuljetusalan kaluston asettamat vaatimukset. Donaldsonin tuotevalikoimasta löytyvät ilma-, voiteluöljy-, jäähdytysneste-, polttoaine- ja hydrauliikkasuodattimet kaikkiin tarpeisiin.

Raskassarja-myymälöistä tilaukset helposti rekisteri- tai konenumerolla

Raskassarja-myymälät pitävät asiakkaan niin halutessa kone- tai ajoneuvokohtaista suodatinluetteloa tietojärjestelmässään, jolloin suodattimet voi tilata pelkällä rekisteri- tai konenumerolla. Suomen keskusvarastosta löytyy suodattimet raskaaseen kalustoon, erilaisiin työkoneisiin maanrakennuksesta maatalouteen, trukkeihin, pienkoneisiin ja kompressoreihin merkistä riippumatta.

Nopeat toimitukset

Myymäläkohtainen suodatinvalikoima vaihtelee, mutta nopeilla toimitusajoilla asiakkaita pystytään palvelemaan erittäin joustavasti. Alkuperäisiä Donaldson-suodattimia käyttämällä, Donaldsonin takuuehtojen mukaan kone- ja laitevalmistajien takuut pysyvät voimassa.

Lisätietoja valmistajan sivuilla http://www.donaldson.com/index.html