Ajankohtaisia asioita ja uutisia
raskaan liikenteen
ammattilaisille

09.03.2016 - Halua Englannin markkinoille

Flowertrucks ja Ajo Motorsport yhteistyöhön

Kansainvälisiin kuljetuksiin erikoistunut Flowertrucks hakee näkyvyyttä Keski- ja Etelä-Euroopassa moottoripyörätallin kautta.

 

 Ajo Motorsport ja Flowertrucks tähtäävät yhteistoiminnallaan erityisesti Beneluxmaiden ja Englannin markkinoiden vahvistamiseen ja kasvattamiseen. Kuva: Brad Binder/Ajo.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomalainen Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-sarjassa neljä maailmanmestaruutta voittanut Ajo Motorsport ja tamperelainen kansainvälisiin lento-, pika- ja lämpösäädeltyihin kuljetuksiin erikoistunut Flowertrucks Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2016.
Yhteistyöhön kuuluu muun muassa urheilumarkkinointinäkyvyyttä MM-sarjan talleissa sekä MotoGP-kilpailujen yhteydessä toteutettavia erityismarkkinointitoimenpiteitä.
Markkinointitoimenpiteiden tarkoituksena on tuoda Flowertrucks voimakkaasti näkyville kilpailijoiden omalla kentällä ja vahvistaa kansainvälisesti kasvavan tamperelaisyhtiön asemaa Etelä- ja Keski-Euroopan markkinoilla.

Suomalaiset kumppanit ja kansainväliset kasvuprojektit ovat aina olleet Ajo Motorsportille tärkeitä, niin myös nyt käynnistyvä Flowertrucks-yhteistyöprojekti.
– Flowertrucks on meille tervetullut kumppani, sillä näen paljon yhtäläisyyksiä toiminnassamme ja pystymme varmasti tuomaan merkittävästi hyötyä MotoGP-asemamme kautta Flowertrucksin kansainväliselle kasvulle. Olemme aina mieluusti mukana kansainvälistyvissä suomalaisissa projekteissa, vaikka toimintamme on maailmanlaajuista ja kumppaniverkosto nykyään valtaosin ulkomaalaisista yrityksistä koostuvaa, emme ole missään vaiheessa unohtaneet suomalaisia ja pirkanmaalaisia juuriamme, Ajo Motorsportin toimitusjohtaja Aki Ajo kertoo.