Ajankohtaisia asioita ja uutisia
raskaan liikenteen
ammattilaisille

02.03.2016 - Kovanen Student Education -rekrytointiohjelma starttasi jälleen

Opiskelijoita etsitään taksinkuljettajiksi

Kovanen jatkaa Student Education -ohjelmaansa, jonka kautta koulutetaan ja työllistetään 20 uutta opiskelijaa taksinkuljettajiksi Kovaselle.

 

Kovanen Student Education -ohjelman hakuaika on 1.-14.3.2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohjelmaan valitut henkilöt saavat kevään aikana veloituksettoman taksinkuljettajakoulutuksen Helsingin Taksikoulussa. Ammattipätevyyden saatuaan he pääsevät aloittamaan kokoaikaisen kesätyön. Työt jatkuvat kesän jälkeen joustavasti osa-aikaisena opintojen ohella.
Kuljettajan työ Kovasella soveltuu niin joustavuuden kuin 24/7-toiminnan puolesta hyvin opiskelijan aikatauluun. Koska taksit ovat liikenteessä vuoden jokaisena päivänä useassa eri vuorossa, on työvuoroja saatavilla runsaasti ja niiden aikataulusta on mahdollista räätälöidä. Lisäksi opiskelijoiden kielitaito on erityisesti kesän matkailusesongin aikana eduksi turistien palvelemisessa. Yhtiöllä onkin hyviä kokemuksia opiskelijanuorien palkkaamisesta.
– Nuoret työntekijämme ovat nopeasti alalle oppivia, kielitaitoisia sekä sopivat brändiimme, kertoo toimitusjohtaja Heikki Kovanen.

Kovanen tarjoaa ohjelmaan osallistuville nuorille vakituisen työsuhteen lisäksi mahdollisuuden kehittyä sisäisesti muun muassa tilausajotehtäviin sekä hyödyntää yritystä mahdollisissa opiskeluprojekteissa.
– Yrityksellemme on ollut tärkeää hyödyntää työntekijöidemme osaamista myös asiakaspalvelutehtävien ulkopuolella. Meillä on toteutettu vuosien saatossa useita lopputyö- ja opintoprojekteja. Olemme näin sopivan tutkimusaiheen löydyttyä päässeet tukemaan työntekijöitämme myös heidän opintojensa tiellä, Heikki Kovanen jatkaa.
Lisätietoja ohjelmasta löytyy Kovasen verkkosivuilta osoitteesta www.kovanen.com.

Kovanen Yhtiöt Oy on vuonna 1978 perustettu kuljetusalan perheyritysryhmä, jonka omistaa Heikki Kovanen perheineen. Konsernin liiketoiminta jakautuu henkilökuljetuksiin ja tavaraliikenteeseen. Konsernin liikevaihto oli 32,88 miljoonaa euroa vuonna 2014 ja yrityksen palveluksessa työskentelee n. 600 työntekijää. Henkilökuljetustoiminnassa Kovanen on Suomen suurin täyden palvelun henkilökuljetusyritys. Kovasen taksi- ja tilausajopalveluihin keskittynyt henkilökuljetustoiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle ja Etelä-Suomen alueelle.
Kovanen Logistics on pakaste-, kylmä- ja kuivatuotteiden jakeluun ja terminaalilogistiikkaan erikoistunut yritys. Asiakkaita palvellaan pitkittäisväliseinäisillä kaksilämpötila-autoilla, jolloin vastaanottaja saa samalla kerralla pakasteiden lisäksi kylmä- ja kuivaelintarvikkeet. Modernit varasto- ja terminaalikäyttöön hyväksytyt terminaalit sijaitsevat Helsingin seudulla Vantaalla, Tampereella ja Turussa.
Kovanen Yhtiöt Oy on ISO 14001 -ympäristösertifikaatin sekä Suomalainen perheyritys ja Mercedes-Benz FleetPartner -merkkien haltija.